Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Baby Handafdruk - Voetafdruk - Met Fotolijstje - Gipsafdruk - Pootafdruk - Babycadeau -Babykamer - Babyshower - Kraamcadeau Baby Handafdruk - Voetafdruk - Met Fotolijstje - Gipsafdruk - Pootafdruk - Babycadeau -Babykamer - Babyshower - Kraamcadeau Baby Handafdruk - Voetafdruk - Met Fotolijstje - Gipsafdruk - Pootafdruk - Babycadeau -Babykamer - Babyshower - Kraamcadeau Baby Handafdruk - Voetafdruk - Met Fotolijstje - Gipsafdruk - Pootafdruk - Babycadeau -Babykamer - Babyshower - Kraamcadeau Baby Handafdruk - Voetafdruk - Met Fotolijstje - Gipsafdruk - Pootafdruk - Babycadeau -Babykamer - Babyshower - Kraamcadeau Baby Handafdruk - Voetafdruk - Met Fotolijstje - Gipsafdruk - Pootafdruk - Babycadeau -Babykamer - Babyshower - Kraamcadeau Baby Handafdruk - Voetafdruk - Met Fotolijstje - Gipsafdruk - Pootafdruk - Babycadeau -Babykamer - Babyshower - Kraamcadeau Baby Handafdruk - Voetafdruk - Met Fotolijstje - Gipsafdruk - Pootafdruk - Babycadeau -Babykamer - Babyshower - Kraamcadeau Baby Handafdruk - Voetafdruk - Met Fotolijstje - Gipsafdruk - Pootafdruk - Babycadeau -Babykamer - Babyshower - Kraamcadeau Baby Handafdruk - Voetafdruk - Met Fotolijstje - Gipsafdruk - Pootafdruk - Babycadeau -Babykamer - Babyshower - Kraamcadeau

Baby Handafdruk - Voetafdruk - Met Fotolijstje - Gipsafdruk - Pootafdruk - Babycadeau -Babykamer - Babyshower - Kraamcadeau

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Yuckie| Barcode: 8719992772803

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Hoe leuk is het om voor altijd de afdruk van dat kleine schattige voetje of handje van je kleintje te hebben. Met deze leuke klei-afdruk set maak je binnen enkele minuten een afdruk van het handje en/of voetje van je baby. Een super leuke schattige herinnering uit de babytijd om voor altijd te kunnen bewaren. Het is tevens een leuk en origineel kraamcadeau, maar de klei afdruk van het voetje of handje kan ook cadeau worden gegeven aan oma, opa, tante of oom.

Blijvende herinnering aan je kleintje
Wat gaat de babytijd toch altijd snel voorbij. Voordat je het weet zijn de handjes en voetjes niet meer zo schattig klein. Maak een blijvende herinnering van het kleine voetje en/of handje met behulp van de klei afdruk set. Hoe leuk is het om dit voor altijd terug te kunnen terugzien.

Decoratie voor in de babykamer
Wanneer de klei-afdruk klaar is kan deze als decoratie worden toegevoegd aan de babykamer. Met behulp van de bijgeleverde roze en blauwe lintjes kan de afdruk opgehangen worden. Wil je de leuke herinnering liever op een kastje neerzetten, dat kan ook met de bijgeleverde plastic standaard. Nadat de klei uitgehard is, kan de afdruk naar wens verder gedecoreerd worden met verf en andere decoratie.

Voordelen
✔ Leuk kraamcadeau of geboortegeschenk
✔ Blijvende herinnering
✔ In enkele minuten een afdruk
✔ Voor altijd dat kleine voetje of handje bij je
✔ Leuke decoratie
✔ Ook voor hondenpootje

Super leuk kraamcadeau
Wat is het toch altijd lastig om een kraamcadeau te vinden dat origineel en uniek is. Deze cadeauset bevat alles om iedere kersverse ouder super blij te maken. Wie wil dat nou niet, voor altijd een leuke herinnering van het handje en/of voetje uit de babytijd? De set zit in een leuk doosje verpakt.

Gebruiksaanwijzing!

1. Neem de klei en kneed deze 2-3 minuten tot hij zacht is.
2. Druk de geknede klei plat, gebruik eventueel een deegroller om de juiste dikte te bereiken.
3. Druk de hartjes vorm in de klei.
4. Smeer een kleine hoeveelheid baby crème op het handje of voetje van de baby. Dit zorgt voor een beter effect en voorkomt dat het handje of voetje uitdroogt door de klei.
5. Duw het handje of voetje van de baby zachtjes in de kleien houd dit vijf seconde vast. Zorg ervoor dat het een goede afdruk achterlaat.
6. Als je niet tevreden bent met de afdruk herhaal dan de bovenstaande stappen. Was het handje of voetje onmiddellijk na het maken van de afdruk.
7. Met behulp van het zwarte rietje maak je een gaatje in de klei, hierin kan later het lintje worden bevestigd om de afdruk op te hangen. Vergeet dit niet want dit kan alleen als de klei nog flexibel is. Wanneer je de afdruk op de standaard wil neerzetten kan deze stap worden overgeslagen.
8. Laat de afdruk ongeveer 48 uur op kamertemperatuur drogen. Afhankelijk van de temperatuur kan dit langer duren.
Let op: gebruik de klei zo snel mogelijk na het openen van de verpakking

Afmetingen:
Totaal frame: 27,5cm x 22,5cm x 2cm
Klei: 16cm x 12cm
2 foto’s: 7,5cm x 7,5cm per foto
Materiaal: Hout

Deze baby klei-afdruk set is leuk om weg te geven als kraamcadeau en geboortegeschenk of gewoon om voor jezelf en je baby te kopen. Voor altijd een schattige herinnering uit de babytijd!

Ook te gebruiken voor de afdruk van een hondenpootje!

Eigenschappen

Afmetingen 28 x 23 x 2 cm
Kleur Wit
Product gewicht 900 gram
Afmetingen inclusief verpakking 51,9 x 33,3 x 17 cm (lxbxh)
Producttaal Nederlands
Taal garantiebewijs Nederlands
Taal handleiding Nederlands
Verpakkingstaal Engels

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews