Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Babyshower geboorte gift box - Luxe Kraamcadeau/ geschenkset jongen & meisje –Hand, voetafdruk en babyfoto set in een cadeauverpakking – Inclusief 250 gram klei, kleitool, fotolijst en een chique cadeauverpakking Babyshower geboorte gift box - Luxe Kraamcadeau/ geschenkset jongen & meisje –Hand, voetafdruk en babyfoto set in een cadeauverpakking – Inclusief 250 gram klei, kleitool, fotolijst en een chique cadeauverpakking Babyshower geboorte gift box - Luxe Kraamcadeau/ geschenkset jongen & meisje –Hand, voetafdruk en babyfoto set in een cadeauverpakking – Inclusief 250 gram klei, kleitool, fotolijst en een chique cadeauverpakking Babyshower geboorte gift box - Luxe Kraamcadeau/ geschenkset jongen & meisje –Hand, voetafdruk en babyfoto set in een cadeauverpakking – Inclusief 250 gram klei, kleitool, fotolijst en een chique cadeauverpakking Babyshower geboorte gift box - Luxe Kraamcadeau/ geschenkset jongen & meisje –Hand, voetafdruk en babyfoto set in een cadeauverpakking – Inclusief 250 gram klei, kleitool, fotolijst en een chique cadeauverpakking Babyshower geboorte gift box - Luxe Kraamcadeau/ geschenkset jongen & meisje –Hand, voetafdruk en babyfoto set in een cadeauverpakking – Inclusief 250 gram klei, kleitool, fotolijst en een chique cadeauverpakking

Babyshower geboorte gift box - Luxe Kraamcadeau/ geschenkset jongen & meisje –Hand, voetafdruk en babyfoto set in een cadeauverpakking – Inclusief 250 gram klei, kleitool, fotolijst en een chique cadeauverpakking

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Luxore| Barcode: 8720094558608

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
RX Comme
RX Commerce
Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis € 21.95 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Hoe mooi zou het zijn om voor altijd een blijvende herinnering te hebben aan je kleine kindje, een foto van het kleine lichaampje met een afdruk van het voetje en handje samen. Met deze leuke baby giftset kan je binnen enkele minuten een afdruk van het handje en voetje van je baby maken. Een superleuke schattige herinnering uit de babytijd om voor altijd te kunnen bewaren. Je kunt bijvoorbeeld gelijk bij de geboorte een voetafdrukje maken. Of wanneer je kindje zijn of haar eerste stapjes zet. Naast een voetafdrukje is er nog genoeg plek op de lijst voor een handafdrukje. Het is niet alleen een origineel kraamcadeau maar ook leuk om bijvoorbeeld aan opa & oma te geven als geschenk.

Origineel kraamcadeau
Het is vaak lastig om een geschikt cadeau voor een kraamvisite te vinden dat origineel en uniek is. Dit cadeau voor een pasgeboren baby bevalt alles om de kersverse ouders super blij te maken. Wie wil dat nou niet, voor altijd een leuke herinnering van de baby met het handje en/of voetje uit de babytijd? De klei met stokje en fotolijst is in een luxe doosje verpakt.

Een foto zegt meer dan 1000 woorden
Wat gaat de babytijd toch snel voorbij. Voordat je het weet zijn de handjes en voetjes niet meer zo schattig klein. Doordat er in de fotolijst 2 foto’s verwerkt kunnen worden, zal er een blijvende herinnering van het kindje zijn. Het is immers jammer om dat kleine gezichtje te vergeten.

Decoratie voor in de woonkamer
Wanneer de klei-afdruk klaar is en de mooie babyfoto is toegevoegd is het cadeau compleet. De fotolijst kan gemakkelijk met standaard overal neergeplaatst worden en zal prachtig in de woonkamer of babykamer staan!

Voordelen
✔ Leuk origineel kraamcadeau of geboortegeschenk
✔ Blijvende herinnering voor de kersverse ouders en uiteindelijk de baby
✔ Gemakkelijk een afdruk van de babyvoetje en handje gemaakt.
✔ Kleitool meegeleverd om de klei vlak te maken
✔ Leuke decoratie
✔ Mooie waardering hoe belangrijk familie is
✔ Liefdevol aandenken
✔ 100% veilig voor de baby

Specificaties
✔ 1x Luxe verpakkingsdoos
✔ 1x 250 gram klei in verpakking
✔ 1x Kleistokje om een mooie voet & handafdruk makkelijker te maken
✔ 1x Fotokader
✔ 1x Gebruiksaanwijzing
✔ Afmeting: 28cm x 23 cm x 2 cm
✔ Gewicht: 800 gram

Deze leuke baby foto, hand & voetafdruk set is leuk om weg te geven als kraamcadeau en geboortegeschenk of gewoon om voor jezelf en je baby te kopen. Voor altijd een schattige herinnering uit de babytijd!

Eigenschappen

Afmetingen 28 x 3 x 23 cm
Kleur Wit
Product gewicht 800000 gram
In de doos 1x 250 gram klei 1x kleistokje 1x fotokader 1x luxe verpakking
Afmetingen inclusief verpakking 28,8 x 23,6 x 3,7 cm (lxbxh)
Producttaal Nederlands
Taal garantiebewijs Nederlands
Taal handleiding Nederlands
Verpakkingstaal Nederlands

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews