Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Bad/kraan opzet poppen/Kraanverlenger/Kraanuitlopers/Poppen voor in bad/Kraanverlenger voor kinderen/Kraanaccessoire/kraanuitloper/Baby- en kinder geschenk/Animatiepoppen Bad/kraan opzet poppen/Kraanverlenger/Kraanuitlopers/Poppen voor in bad/Kraanverlenger voor kinderen/Kraanaccessoire/kraanuitloper/Baby- en kinder geschenk/Animatiepoppen Bad/kraan opzet poppen/Kraanverlenger/Kraanuitlopers/Poppen voor in bad/Kraanverlenger voor kinderen/Kraanaccessoire/kraanuitloper/Baby- en kinder geschenk/Animatiepoppen Bad/kraan opzet poppen/Kraanverlenger/Kraanuitlopers/Poppen voor in bad/Kraanverlenger voor kinderen/Kraanaccessoire/kraanuitloper/Baby- en kinder geschenk/Animatiepoppen Bad/kraan opzet poppen/Kraanverlenger/Kraanuitlopers/Poppen voor in bad/Kraanverlenger voor kinderen/Kraanaccessoire/kraanuitloper/Baby- en kinder geschenk/Animatiepoppen Bad/kraan opzet poppen/Kraanverlenger/Kraanuitlopers/Poppen voor in bad/Kraanverlenger voor kinderen/Kraanaccessoire/kraanuitloper/Baby- en kinder geschenk/Animatiepoppen Bad/kraan opzet poppen/Kraanverlenger/Kraanuitlopers/Poppen voor in bad/Kraanverlenger voor kinderen/Kraanaccessoire/kraanuitloper/Baby- en kinder geschenk/Animatiepoppen Bad/kraan opzet poppen/Kraanverlenger/Kraanuitlopers/Poppen voor in bad/Kraanverlenger voor kinderen/Kraanaccessoire/kraanuitloper/Baby- en kinder geschenk/Animatiepoppen Bad/kraan opzet poppen/Kraanverlenger/Kraanuitlopers/Poppen voor in bad/Kraanverlenger voor kinderen/Kraanaccessoire/kraanuitloper/Baby- en kinder geschenk/Animatiepoppen

Bad/kraan opzet poppen/Kraanverlenger/Kraanuitlopers/Poppen voor in bad/Kraanverlenger voor kinderen/Kraanaccessoire/kraanuitloper/Baby- en kinder geschenk/Animatiepoppen

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: L!LFANT| Barcode: 8719326597621

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Handen wassen en in bad gaan wordt met deze leuke opzet poppen voor je kranen echt een feest. Samen met je vriendjes die je bad laten vollopen en jou helpen met je handen wassen. Deze milieuvriendelijk kraan opzet poppen zijn in verschillende afbeeldingen te verkrijgen. Ze zijn kindvriendelijk en veilig en beschermt tegen stoten.

Wij hebben nog 3 andere leuke opzet poppen voor de badkamer of waskraan. Wij hebben Mickey Mouse, een blauwe varken en een oranje varken.

Wij laten in de afbeeldingen ook de andere opzet poppen zien hoe, zodat u een idee krijgt wat we bedoelen en hoe ze eruit zien. Haal alle vriendjes in huis voor meer bad en was plezier.

Eigenschappen

Kleur Mickey Mouse
Producttaal Engels
Taal garantiebewijs Geen taal
Taal handleiding Geen taal
Verpakkingstaal Geen taal

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews