Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Firsty Round tandendoosje (geel), met verhaal van de tandenfee, NL tekst, Made in NL, geen Kinderarbeid Firsty Round tandendoosje (geel), met verhaal van de tandenfee, NL tekst, Made in NL, geen Kinderarbeid Firsty Round tandendoosje (geel), met verhaal van de tandenfee, NL tekst, Made in NL, geen Kinderarbeid Firsty Round tandendoosje (geel), met verhaal van de tandenfee, NL tekst, Made in NL, geen Kinderarbeid Firsty Round tandendoosje (geel), met verhaal van de tandenfee, NL tekst, Made in NL, geen Kinderarbeid Firsty Round tandendoosje (geel), met verhaal van de tandenfee, NL tekst, Made in NL, geen Kinderarbeid Firsty Round tandendoosje (geel), met verhaal van de tandenfee, NL tekst, Made in NL, geen Kinderarbeid Firsty Round tandendoosje (geel), met verhaal van de tandenfee, NL tekst, Made in NL, geen Kinderarbeid Firsty Round tandendoosje (geel), met verhaal van de tandenfee, NL tekst, Made in NL, geen Kinderarbeid

Firsty Round tandendoosje (geel), met verhaal van de tandenfee, NL tekst, Made in NL, geen Kinderarbeid

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Firsty®| Barcode: 8718421560974

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Tandendo
Tandendoosje.COM
Uiterlijk 5 juni in huis € 12.65 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Firsty® Round tandendoosje by Lumage.NU. Bewaar de losse melktandjes van uw kleine zoals ze in de mond zaten: op een rij. Met uniek schuim voor het exact insteken van de tandjes en kiesjes. Solide, valbestendig, kunststoffen doosje en transparant deksel met bajonetsluiting. Ultra-Lichtgewicht en compact passend in een kinderhand. In het midden is plaats voor een foto van uw kind. Gratis een logboekje met de Melktandenkaart en een voorleesverhaal met de tandenfee. Geheel in het nederlands. Bij uitstek geschikt als geboortekado, kado voor de 5-de of 6-de verjaardag of bij het los komen van het eerste tandje.

Eigenschappen

Kleur Geel
Personage Geen personage
Geslacht Voor jongens en meisjes
Gewicht 0 kg
Afmetingen zonder verpakking (b x h x d) 8,8 x 2,2 x 8,8 cm
Materiaal Kunststof
In de doos tandendoosje, logboekje, eventsticker
Afmetingen inclusief verpakking (b x h x d) 10 x 1,9 x 18,5 cm
Doelgroep Kinderen
Producttaal Nederlands
Taal garantiebewijs Nederlands
Taal handleiding Nederlands
Verpakkingstaal Nederlands

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews