Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Frummel - Baby Fotolijstje met Klei Afdruk - Beter dan gipsafdruk - Hand Voet Afdruk - Pootafdruk - Kraamcadeau Frummel - Baby Fotolijstje met Klei Afdruk - Beter dan gipsafdruk - Hand Voet Afdruk - Pootafdruk - Kraamcadeau Frummel - Baby Fotolijstje met Klei Afdruk - Beter dan gipsafdruk - Hand Voet Afdruk - Pootafdruk - Kraamcadeau Frummel - Baby Fotolijstje met Klei Afdruk - Beter dan gipsafdruk - Hand Voet Afdruk - Pootafdruk - Kraamcadeau Frummel - Baby Fotolijstje met Klei Afdruk - Beter dan gipsafdruk - Hand Voet Afdruk - Pootafdruk - Kraamcadeau Frummel - Baby Fotolijstje met Klei Afdruk - Beter dan gipsafdruk - Hand Voet Afdruk - Pootafdruk - Kraamcadeau Frummel - Baby Fotolijstje met Klei Afdruk - Beter dan gipsafdruk - Hand Voet Afdruk - Pootafdruk - Kraamcadeau Frummel - Baby Fotolijstje met Klei Afdruk - Beter dan gipsafdruk - Hand Voet Afdruk - Pootafdruk - Kraamcadeau

Frummel - Baby Fotolijstje met Klei Afdruk - Beter dan gipsafdruk - Hand Voet Afdruk - Pootafdruk - Kraamcadeau

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Merkloos| Barcode: 8719326523606

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Op zoek naar een geweldig kraamcadeau? Dan bent u hier aan het juiste adres. Met ons fotolijstje inclusief afdruk van klei kunnen de ouders de geweldige herinnering aan de kleine spruit vereeuwigen. Leuk voor later, en voor nu!

✅Geleverd inclusief: frame, klei, rollertje & gemakkelijke instructies.
✅Duidelijke instructievideo
✅Geen onhandigheden met gips, wij gebruiken kant-en-klare klei! Veel beter om te gebruiken en gaat tevens langer mee! LET OP: Kneedt de klei minuten 5 minuten, voordat u de afdruk maakt!
✅100% veilig (SGS Gecertificeerd)
✅Overal op te hangen of neer te zetten.
✅Leuke herinnering voor later en een mooie ervaring om te maken.

Leuke herinnering voor later.
Vereeuwig het moment dat uw baby nog klein was. Met de klei maakt u een afdruk van de kleine handjes en/of voetjes van uw baby. Het is geweldig om dit later terug te zien en misschien is het nog wel leuker voor uw kinderen zelf. Hoe leuk is het om ze later te laten zien hoe klein ze echt zijn geweest?

Hang het op of zet het neer.
Ons fotolijstje is geschikt om aan de muur te hangen of om neer te zetten op een kastje, tafel of bureau. Het fotolijstje wordt namelijk geleverd inclusief een haakje achterop het frame en een standaard waarmee het lijstje neergezet kan worden.

BESTE kwaliteit
Onze kwaliteit is van het hoogste niveau. De klei is 100% veilig voor u en voor uw baby en tevens SGS gecertificeerd. De klei is van uitmuntende kwaliteit; het legt de handjes en voetjes perfect vast. En het allerbelangrijkst: met de kant-en-klare klei heeft u geen gedoe met lastige bereidingsmethodes zoals bij gips, de klei is meteen gebruiksklaar!

LET OP: Het is belangrijk dat u de klei minimaal 5 MINUTEN KNEEDT, voordat u de klei in het frame plaatst en de afdruk maakt. Doet u dit niet dan is de klei niet zacht en kan de klei scheuren.

Afmetingen:
Totaal frame: 27,5cm x 22,5cm x 2cm
Klei: 16cm x 12cm
2 foto’s: 7,5cm x 7,5cm per foto
Materiaal: hout

Eigenschappen

Afmetingen 27,5 x 22,5 x 2 cm
Kleur Wit
Product gewicht 800 gram
Afmetingen inclusief verpakking 28 x 23 x 3 cm (lxbxh)
Producttaal Nederlands
Taal garantiebewijs Nederlands
Taal handleiding Nederlands
Verpakkingstaal Nederlands

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews