Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Gelukspoppetje zwanger, gemaakt door Nilza in Brazilie (5) stuks Gelukspoppetje zwanger, gemaakt door Nilza in Brazilie (5) stuks Gelukspoppetje zwanger, gemaakt door Nilza in Brazilie (5) stuks

Gelukspoppetje zwanger, gemaakt door Nilza in Brazilie (5) stuks

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Barbosa Fair trade| Barcode: 8717371623258

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Nilza Bezerra maakt al bijna haar hele leven gelukspoppetjes. Ze woont in de binnenlanden van Pernambuco, in Gravatá, in het noordoosten van Brazilië. Nilza is getrouwd met Robson en heeft twee zonen. Ze heeft geen opleiding gehad, maar ontdekte haar talent voor naaien. Ze maakte een bonequinha da sorte (gelukspoppetje) en begon die aan vriendinnen te verkopen. Het gelukspoppetje wordt gemaakt in 13 stappen, en elke vrouw is verantwoordelijk voor een onderdeel. Zo maakt bijvoorbeeld één vrouw de hoedjes en een andere vrouw de rokjes. De vrouwen werken vanaf huis en kunnen zo het huishouden makkelijk combineren met hun werk.

Deze zwangere bonequinha is gemaakt in Brazilië en staat voor warmte en bescherming. Draag haar bij je en je baby ontvangt veel liefde en geluk.

Eigenschappen

Afmetingen 3 x 2,5 cm
Kleur Multi colour

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews