Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Lamaze - Regenboog Ontdekkings Konijntje Lamaze - Regenboog Ontdekkings Konijntje Lamaze - Regenboog Ontdekkings Konijntje Lamaze - Regenboog Ontdekkings Konijntje Lamaze - Regenboog Ontdekkings Konijntje Lamaze - Regenboog Ontdekkings Konijntje Lamaze - Regenboog Ontdekkings Konijntje

Lamaze - Regenboog Ontdekkings Konijntje

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Tomy| Barcode: 0796714273280

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Het TOMY Lamaze Regenboog Ontdekkings Konijntje is een vrolijk gekleurd konijntje die jouw kindje de kleuren van de regenboog leert. Druk op een van Sonny zijn oren om hem de kleur te horen noemen. Druk 2 oren tegelijk in en je hoort een leuk melodietje terwijl zijn buik verschillende kleuren krijgt. Kies voor Engels of een van de andere talen: Spaans, Portugees, Frans. De zachte stoffen en het knijpbare gezichtje stimuleren het je baby's eerste greepjes. De grappige geluidjes zullen baby in verrukking brengen en amuseren, zullen baby de hele dag stimuleren. De felle kleuren en het glimlachende gezichtje het zicht van baby stimuleert en vasthoudt. Alle speeltjes van Lamaze zijn niet alleen leuk en kleurrijk maar speciaal ontwikkeld voor het aanmoedigen van de ontwikkeling van baby’s en de interactie met hun ouders.

Het Lamaze Baby & Peuter Ontwikkelings Systeem geeft informatie over de positieve invloed van het speelgoed op de ontwikkeling van baby’s en peuters. Ook helpt het bij het kiezen van het juiste speelgoed op het juiste moment. Een kind leert nu eenmaal door te spelen. Tijdens het spelen stimuleren de speeltjes en knuffels van Lamaze de ontwikkeling van het inbeeldingsvermogen en fijne en grove motoriek, het uitbreiden van sociale en emotionele vaardigheden, het gezichtsvermogen en het gehoor.

Lamaze is gemaakt met liefde en ideaal om te krijgen en te geven als geboorte cadeau, verjaardagscadeau of zomaar om het spelen te stimuleren. Want wat is er mooier om je dierbaren te verrassen en verwennen met liefde … van Lamaze.

Lamaze speeltjes en knuffels hebben heldere en vrolijke kleuren. De spannende en diverse stofjes hebben verschillende patronen en voelen prettig en zacht aan.

Lamaze is kleurrijk, kwalitatief, mooi afgewerkt, educatief en nodigt uit tot ontdekken.

Eigenschappen

Aanbevolen leeftijd 1 - 3 jaar
Met geluid Nee
Geluid met woorden Nee
Geluid met muziek Nee
Gewicht 0,368 kg
Afmetingen 22 x 9 x 32 cm
Kleur multicolor
Materiaal Stof
Voedingstype Batterij
Accusoort LR03-AAA
Aantal batterijen 3 x
Oplaadbaar Nee
Inclusief batterijen Ja
Keurmerk CE
Afmetingen inclusief verpakking 29,7 x 26,1 x 13,2 cm (lxbxh)
Aantal meegeleverde accu's/batterijen 3

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews