Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Melktanden bewaardoosje Blauw -Tandendoosje Tanddoosje Melktanddoosje Melktandendoosje Tanden Bewaren Doosje Melktanden bewaardoosje Blauw -Tandendoosje Tanddoosje Melktanddoosje Melktandendoosje Tanden Bewaren Doosje Melktanden bewaardoosje Blauw -Tandendoosje Tanddoosje Melktanddoosje Melktandendoosje Tanden Bewaren Doosje Melktanden bewaardoosje Blauw -Tandendoosje Tanddoosje Melktanddoosje Melktandendoosje Tanden Bewaren Doosje

Melktanden bewaardoosje Blauw -Tandendoosje Tanddoosje Melktanddoosje Melktandendoosje Tanden Bewaren Doosje

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Merkloos| Barcode: 9789781985737

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Hengels
Hengelsportcadeau.nl
Uiterlijk 2 juni in huis € 23.95 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Dit leuke en unieke melktanden bewaardoosje is het enige tandendoosje waarbij de tanden in pasta worden gedrukt! De pasta voorkomt uitdroging van de tanden en kiezen. Dit limegroene My First Theeth melktandendoosje wordt geleverd inclusief handig boekje met wisselkaart. Het tandendoosje kan rechtop worden neergezet of aan de wand worden opgehangen.

Het My First Teeth melktanden bewaardoosje bewaart op een leuke en decoratieve manier de tanden en kiezen van het melkgebit van uw kind, zoals ze oorspronkelijk in de mond zaten.

De tanden en kiezen kunnen tijdens het wisselen één voor één in het bewaardoosje worden geplaatst Alle tanden zijn genummerd, zo ontstaat weer het oorspronkelijke melkgebit. Het meegeleverde boekje bevat een wisselpagina, waarop kan worden genoteerd wanneer de tanden en kiezen gewisseld zijn. U kunt uw My First Teeth melktanden bewaardoosje personaliseren door middel van een foto en/of een haarlokje van uw kind – een erg leuk souvenir voor later!

Type: My First Teeth melktanden bewaardoosje

Kleur: Blauw

Extra gebitsinformatie:

Op 5- of 6-jarige leeftijd beginnen de tanden van een kind te wisselen, het melkgebit wordt omgeruild voor het volwassenengebit. Wanneer de melktanden gewisseld worden, moeten de uitgevallen tanden natuurlijk goed bewaard worden. Hiervoor heeft Rinelle het My First Teeth tandendoosje ontwikkeld.

Vanaf 6 maanden beginnen de tanden en kiezen van het melkgebit zich bij een kind te ontwikkelen. Op onderstaand schema is exact te zien wanneer de tanden en kiezen doorbreken:

Melksnijtand: breekt door tussen de 6 en 9 maanden.

Melksnijtand: breekt door bij 12 maanden.

Melkhoektand: breekt door bij 20 maanden.

Melkkies: breekt door bij 16 maanden.

Melkkies: breekt door tussen de 12 en 30 maanden.

Op 5- of 6-jarige leeftijd begint bij een kind de verandering van het gebit. Het proces wordt meestal ingezet met het wisselen van de voortanden en zo wisselt in de loop van de jaren het hele gebit. Het wisselen neemt gemiddeld zes jaar in beslag. De wortels lossen op, de kronen vallen uit en de blijvende tanden en kiezen komen ervoor in de plaats.

Het volwassenengebit

De eerste kies van het nieuwe volwassenengebit breekt meestal door als het kind 6 jaar is. Deze voegt zich dan achter het melkgebit. Op 12- tot 14-jarige leeftijd is het proces op één kies na voltooid. De laatste kiezen, die soms helemaal niet komen, breken op 18- tot 21-jarige leeftijd door en worden verstandskiezen genoemd. Het complete, blijvende gebit bestaat dan uit 32 tanden en kiezen, 16 boven en 16 onder.

Eigenschappen

Kleur Blauw
Geslacht Voor jongens en meisjes
Gewicht 0,1 kg
Afmetingen inclusief verpakking (b x h x d) 10 x 2 x 25 cm
Doelgroep Kinderen

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews