Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Mijlpaalkaarten baby Mijlpaalkaarten baby Mijlpaalkaarten baby Mijlpaalkaarten baby

Mijlpaalkaarten baby

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Box of Memories| Barcode: 8719326207919

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Box of M
Box of Memories
Voor 15:00 uur besteld, donderdag in huis € 21.95 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Grote avonturen beginnen klein. Je kindje groeit en leert van alles. Het vertederende moment dat je voor het eerst ‘mama’ hoort, die zonnige en oh-zo hectische eerste vakantie als gezin en het moment dat het eerste tandje doorkomt. Je vergeet ze nooit meer met de mijlpaalkaarten.

Wanneer een mijlpaal bereikt is, schrijf je de datum op de daarvoor bestemde plaats en maak je een foto van het moment met de kaart erbij. Op de achterzijde kun je zelfs nog meer notities maken. Alle mijlpalen bereikt? Plak de kaarten in een album, of bewaar ze in het doosje. Erg leuk om te krijgen, nog leuker om te geven.

Inhoud van de set (34 kaarten A6 formaat): 15 kaarten met de leeftijd - hier ben ik - je eerste lach - vannacht sliep je voor het eerst door - je kan al omrollen - het vaste hapje - je zit rechtop voor de eerste keer - daar is je eerste tandje - je zegt papa - je zegt mama - je kruipt - je kan staan - je eerste stapjes - de eerste kerst als gezin - onze eerste vakantie - je kan zwemmen - kaartjes en cadeautjes - zwaaien - je gaat voor het eerst logeren - vandaag…

Eigenschappen

Afmetingen 14,8 x 10,5 cm
Kleur Zwart/wit
Producttaal Nederlands
Taal garantiebewijs Niet van toepassing
Taal handleiding Niet van toepassing
Verpakkingstaal Nederlands

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews