Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Mijlpaalkaarten baby | Prematuur Mijlpaalkaarten baby | Prematuur

Mijlpaalkaarten baby | Prematuur

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Belacoure| Barcode: 7439603858825

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Wanneer je zwanger wilt worden of zwanger bent zit je op een enorme roze wolk. Helaas is het niet voor elk kindje vanzelfsprekend dat het na 40 weken zwangerschap geboren wordt. Kindjes die veel te vroeg geboren worden liggen vaak een lange tijd in het ziekenhuis en moeten vaak al veel dingen zelf doen waar ze nog helemaal niet klaar voor zijn. Ademen met longetjes die nog niet volgroeit zijn, zelfstandig drinken wat nog niet gaat waardoor ze een sonde krijgen. Het is dan een enorme mijlpaal wanneer je kindje dit na een tijd wél helemaal zelfstandig kan. Gebruik deze leuke kaarten die wij speciaal ontworpen hebben voor deze weken in het ziekenhuis. Met elke mijlpaal komen jullie weer een stapje dichterbij het moment dat jullie kindje mee naar huis mag.

Versier de kamer met elke behaalde mijlpaal zodat er een prachtige tijdlijn ontstaat van alle behaalde mijlpalen van jullie kleine mensje.

Deze set sluit mooi aan op de mijlpaalkaartenset 'baby's eerste jaar'.

Deze set bevat 18 kaarten

De volgende kaarten zitten er in deze set:
Vandaag ben ik geboren (na ... weken zwangerschap)- Hoera, ik weeg 1 kg- Hoera, ik weeg 2 kg- Voor het eerst bij mama gedronken- Mmm, lekker zo'n flesje melk- Dag sondevoeding! Ik drink helemaal zelf- Het infuus is er uit!- Dag piepjes! De monitor is uit- Dag neusbrilletje! Ik adem helemaal zelf- Lekker buidelen met mama- Lekker buidelen met papa- Weg met al die nare pleisters- Hallo wereld! Mijn oogjes zijn open- Mijn eigen kleertjes aan- Mmmm, mijn eerste warme badje- Dag glazen huisje, ik mag in een warmte bedje- Ik mag eindelijk in een echt wiegje!- Hoera, ik mag mee naar huis!

Eigenschappen

Afmetingen 14,8 x 10,5 cm
Kleur Zwart-wit
Producttaal Nederlands
Taal garantiebewijs Niet van toepassing
Taal handleiding Niet van toepassing
Verpakkingstaal Niet van toepassing

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews