Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Mijlpaalkaarten zwangerschap Mijlpaalkaarten zwangerschap Mijlpaalkaarten zwangerschap Mijlpaalkaarten zwangerschap

Mijlpaalkaarten zwangerschap

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Box of Memories| Barcode: 8719326207933

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Box of M
Box of Memories
Nu besteld, donderdag in huis € 17.95 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Psssst, kun je een geheimpje bewaren? Zwanger zijn is een bijzondere belevenis, het prille begin deel je vaak alleen met je partner. Maar dan is het moment daar dat het nieuws wereldkundig wordt. Iedereen mag het nu weten! Het eerste gerommel in je buik, de echo en het momentje dat papa de baby ook voelt trappelen. Al deze heerlijke momentjes: de kleinste voetjes maken de grootste sporen in ons hart. De mijlpaalkaarten zijn gemaakt om deze herinneringen nooit meer te vergeten. Wanneer een mijlpaal bereikt is, schrijf je de datum op de daarvoor bestemde plaats en maak je een foto van het moment met de kaart erbij. Op de achterzijde kun je zelfs nog meer notities maken. Alle mijlpalen bereikt? Plak de kaarten in een album, of bewaar ze in het doosje. Erg leuk om te krijgen, nog leuker om te geven.

Inhoud van de set (20 kaarten A6 formaat): Hoera zwanger - 8 kaarten met zwangerschapsweken - de eerste echo - iedereen mag het weten - hoera, een meisje - hoera, een jongen - je hebt een naam - de babykamer is klaar - dit wordt je eerste outfit - mama voelt je trappelen - papa voelt je trappelen - hier ben ik - vandaag…

Eigenschappen

Afmetingen 14,8 x 10,5 cm
Kleur Zwart/wit
Producttaal Nederlands
Taal garantiebewijs Niet van toepassing
Taal handleiding Niet van toepassing
Verpakkingstaal Nederlands

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews