Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Persoonlijk Tandendoosje - Meisje Persoonlijk Tandendoosje - Meisje Persoonlijk Tandendoosje - Meisje Persoonlijk Tandendoosje - Meisje Persoonlijk Tandendoosje - Meisje Persoonlijk Tandendoosje - Meisje

Persoonlijk Tandendoosje - Meisje

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Must Have Goodies| Barcode: 9504727483470

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Tandendoosje - Melktanden - Tanden opbergdoosje - Meisje - Dutch Girl

Een belangrijke fase in het opgroeien van je kind: de wisseling van de tanden. Vaak raken de tanden zoek, worden ze opgezogen door de stofzuiger of het buurmeisje dacht dat het een knikker was!

Dit tandendoosje is speciaal ontwikkeld voor meisjes/ouders die graag de melktandjes willen bewaren. Het is zo'n leuk persoonlijk doosje dat je hem niet zo snel kwijt raakt. Dus als je dochtertje over 20 jaar wat jeugd herinneringen naar boven wilt halen, kan zij even een kijkje nemen is haar oude vertrouwde tandendoosje.

Het doosje is gemaakt van prachtig gegraveerd hout. De tanden en kiezen kunnen opgeslagen worden in het juiste vakje. Ook is er ruimte voor de navelstreng en een plukje haar.

Waar is het tandendoosje geschikt voor?
Het tandendoosje is geschikt voor meisjes die hun tanden aan het wisselen zijn. Het bewaardoosje is speciaal ontwikkeld om de tanden in op te bergen. Aan de buitenzijde is een meisje in het hout gegraveerd.

Verzamel alle tanden in dit mooie houten tandendoosje en raak er geen een kwijt!

*De tekst aan de binnenkant van het doosje is in het Nederlands*

Eigenschappen

Kleur Hout
Producttaal Nederlands
Taal handleiding Nederlands
Verpakkingstaal Nederlands

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews