Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Schapenvacht voor baby WOOLSKINS / kraamcadeau & Babycadeau - Vachtlengte +/-3cm Schapenvacht voor baby WOOLSKINS / kraamcadeau & Babycadeau - Vachtlengte +/-3cm Schapenvacht voor baby WOOLSKINS / kraamcadeau & Babycadeau - Vachtlengte +/-3cm Schapenvacht voor baby WOOLSKINS / kraamcadeau & Babycadeau - Vachtlengte +/-3cm Schapenvacht voor baby WOOLSKINS / kraamcadeau & Babycadeau - Vachtlengte +/-3cm Schapenvacht voor baby WOOLSKINS / kraamcadeau & Babycadeau - Vachtlengte +/-3cm Schapenvacht voor baby WOOLSKINS / kraamcadeau & Babycadeau - Vachtlengte +/-3cm Schapenvacht voor baby WOOLSKINS / kraamcadeau & Babycadeau - Vachtlengte +/-3cm Schapenvacht voor baby WOOLSKINS / kraamcadeau & Babycadeau - Vachtlengte +/-3cm

Schapenvacht voor baby WOOLSKINS / kraamcadeau & Babycadeau - Vachtlengte +/-3cm

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: WOOLSKINS| Barcode: 7106588701957

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

ECOLOGISCHE SCHAPENVACHTEN RELUGAN®

Woolskins knuffelvachten zijn zacht en gezond voor jou en je baby!

Ons product is een echte ‘essential’ voor moderne ouders die met een bewuste blik op zoek zijn naar verantwoorde natuurlijke producten met meerwaarde voor hun allerkleinste.

Onze schapenvachten zijn met Relugan® gelooid. In dit looiproces wordt geen gebruik gemaakt van Chroom of andere giftige stoffen. Dit resulteert in een soepele dikke vacht die zeer zacht aanvoelt en makkelijk te onderhouden is.

Deze vachten worden dan ook wel medische lams- of schapenvachten genoemd en staan bekend om hun warme goudgele gloed.

Onze vachten hebben de eigenschap op te treden als een natuurlijke thermostaat die de lichaamstemperatuur reguleert? Dit helpt je baby in het onderhouden van een stabiele temperatuur en houdt je baby droog en comfortabel. Het doet dit ‘dynamisch’! Dus warm in de winter en koel in de zomer.

Wij raden je aan om onze Reluganvacht al te gebruiken tijdens de zwangerschap. Het kan je lichaam ondersteunen en pijn verlichten. Tijdens deze mooie periode geef je tevens je lichaamsgeur af aan de vacht waardoor het voor je pasgeboren baby straks als ontspannend en vertrouwd wordt ervaren wanneer deze ermee in aanraking komt.

Wist je bijvoorbeeld dat na recentelijk onderzoek bewezen is dat schapenvachten heel gezond zijn voor baby’s? Als kinderen in de eerste drie maanden van hun leven slapen op een schapenvacht, dan hebben ze op 6-jarige leeftijd 79% minder kans op astma en allergieën.

Lees meer over alle goede eigenschappen op onze website. www.woolskins.eu

Een langharige vacht (+/- 3cm) kunt u ook via Bol.com bestellen onder EAN nummer 7106582667068.

Wij adviseren je de Woolskinsvacht verstandig te gebruiken! Let altijd op wanneer je kind op zijn/haar buik ligt of slaapt! Zorg ervoor dat je kindje altijd onder toezicht blijft.

Eigenschappen

Afmetingen 90 x 70 cm
Kleur grijs

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews