Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Sophie de Giraf - Fan Fan het hertje - bijtspeeltje - in geschenkdoos Sophie de Giraf - Fan Fan het hertje - bijtspeeltje - in geschenkdoos Sophie de Giraf - Fan Fan het hertje - bijtspeeltje - in geschenkdoos Sophie de Giraf - Fan Fan het hertje - bijtspeeltje - in geschenkdoos Sophie de Giraf - Fan Fan het hertje - bijtspeeltje - in geschenkdoos Sophie de Giraf - Fan Fan het hertje - bijtspeeltje - in geschenkdoos Sophie de Giraf - Fan Fan het hertje - bijtspeeltje - in geschenkdoos Sophie de Giraf - Fan Fan het hertje - bijtspeeltje - in geschenkdoos Sophie de Giraf - Fan Fan het hertje - bijtspeeltje - in geschenkdoos

Sophie de Giraf - Fan Fan het hertje - bijtspeeltje - in geschenkdoos

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Sophie de Giraf| Barcode: 3056566163403

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Fanfan het hertje: HET liefste vriendje van Sophie de Giraf. Ook een babyspeeltje waarmee uw baby al zijn zintuigen ontwikkelt! Phthalates, PBA en PVC vrij !!

Kijken: Dankzij de donkere vlekjes en contrasten op het gehele lichaam, trekt Fanfan baby's aandacht en wordt zo gemakkelijk een herkenbaar en geruststellend voorwerp voor uw baby.

Luisteren: Dankzij Fanfan's grappige geluidje wordt baby's gehoor gestimuleerd en maakt baby kennis met oorzaak-gevolg.

Proeven: Fanfan is soepel en heeft vele onderdelen waar baby aan kan sabbelen en op kan bijten (oren, pootjes) en dus ideaal voor baby's tandvlees wanneer de tandjes doorkomen. Het bestaat voor 100% uit natuurlijk rubber en verf en is daarom volledig veilig voor baby.

Voelen: Fanfan is licht van gewicht en perfect geschikt voor baby's kleine handjes en door de lange poten kan baby hem gemakkelijk vastpakken. De huid is zo zacht als die van mamma en stelt baby gerust en wekt emotionele reacties bij hem op die hem gerust zullen stellen...

Ruiken: Het bijzondere geurtje van natuurlijk rubber afkomstig van de Hévéa geeft het werkelijk iets aparts waardoor baby hem gemakkelijk herkent tussen al zijn speeltjes.

Eigenschappen

Kleur Meerkleurig
Min. aanbevolen leeftijd 0 maanden
Max. aanbevolen leeftijd 3 jaar
BPA-vrij Ja
Geslacht Voor jongens en meisjes
Gewicht 0,1 kg
Afmetingen zonder verpakking (b x h x d) 1 x 16 x 16 cm
Materiaal Rubber
In de doos Bijtspeeltje
Afmetingen inclusief verpakking (b x h x d) 11,3 x 5,3 x 24 cm
Artikelnummer 616340
Aantal meegeleverde accu's/batterijen Geen
Producttaal Nederlands
Taal garantiebewijs Nederlands
Taal handleiding Nederlands
Verpakkingstaal Nederlands

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews