Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Tandendoosje - melktanden - tand doos - tanden doos - tandenfee - tanden opbergdoosje - meisje - Nederlandse versie Tandendoosje - melktanden - tand doos - tanden doos - tandenfee - tanden opbergdoosje - meisje - Nederlandse versie Tandendoosje - melktanden - tand doos - tanden doos - tandenfee - tanden opbergdoosje - meisje - Nederlandse versie Tandendoosje - melktanden - tand doos - tanden doos - tandenfee - tanden opbergdoosje - meisje - Nederlandse versie

Tandendoosje - melktanden - tand doos - tanden doos - tandenfee - tanden opbergdoosje - meisje - Nederlandse versie

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Tandenbleek Centrum| Barcode: 8945005208391

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Anhema
Anhema
Nu besteld, vrijdag in huis € 10.10 Bekijk »
Babygift
Babygifts4you
Uiterlijk 13 juni in huis € 10.20 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Een tandendoosje speciaal voor de tandenfee! Voor de belangrijkste fase in het opgroeien van je kind: de wisseling van de tanden. Misschien wel nog belangrijker: de tandenfee die langskomt om je melktanden te belonen! Dit tandendoosje is speciaal ontwikkeld voor meisjes die in de fase zitten van het wisselen van de tanden. Het doosje gemaakt van prachtig gegraveerd hout. Het doosje is niet alleen geschikt voor het bewaren van melktanden, de tanden kunnen opgeslagen worden in het juiste gaatje. Als je het doosje openmaakt zie je binnenin een tekening van de mond zodat je de tand die uitgevallen is in het juiste vakje kunt stoppen. Zo houd je het verloop goed bij en kan je kind als zij opgegroeid is precies zien welke tand er hoe uitzag vroeger. Waar is het tandendoosje geschikt voor? Het tandendoosje is geschikt voor meisjes die hun tanden aan het wisselen zijn. Het bewaardoosje is speciaal ontwikkeld om de tanden in op te bergen en veilig aan te bieden aan de tandenfee. De buitenkant van het doosje is gegraveerd als jongen of als meisje zodat je voor je kind het speciale doosje met het juiste geslacht erop kunt kopen. Zo wordt het doosje nog persoonlijker! Verzamel alle tanden in dit mooie houten tandendoosje voor melktanden. De belangrijkste eigenschappen van het tandendoosje Product: tandendoosje voor melktanden Materiaal: bewerkt hout met afbeelding Eigenschappen: milieuvriendelijk Afmetingen: 13,5 cm x 13,5 cm x 4 cm Geschikt voor: meisjes.

Eigenschappen

Kleur hout

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews